Tulevaisuuden lahja kotimaahan

VALITSE / VÄLJ

Yksinäisyys on ongelma, joka koettelee jopa viidesosaa suomalaisista ja voi johtaa pahimmillaan syrjäytymiseen. Kotona tai kaveripiirissä vaikeuksiin ajautunut nuori voi kokea olevansa täysin yksin. Monet ikäihmiset puolestaan kaipaavat juttuseuraa ja apua arkisiin asioihin – jotakuta, jolla olisi aikaa pysähtyä ja olla läsnä. Nuorten turvatalot tarjoavat keskustelu- ja kriisiapua nuorille ja heidän vanhemmilleen. Punaisen Ristin ystävätoiminta lievittää yksinäisyyttä ja tuo iloa esimerkiksi vanhusten arkeen.

3 000 eurolla 300 nuorta saa iltapalan ja keskusteluseuraa Nuorten turvatalossa, 30 itsenäistyvää nuorta saa oman kodin aloituspaketin tai 120 ikäihmistä saa seuraa ja apua arkeen.

TOIMI NÄIN:

1. Lisää lahjoituspaketti ostoskoriin ja siirry kassalle.
2. Täytä yrityksesi tiedot tilaajan tietoihin.
3. Valitse maksutavaksi Paytrail tai laskutus. Saadaksesi laskutusvaihtoehdon, täytä tilaustietoihin yrityksen Y-tunnus. 
4. Valitse toimitustavaksi sähköinen toimitus.
5. Saat onnistuneesta tilauksesta tilausvahvistuksen heti sähköpostiisi. Tilausvahvistuksesta löydät PDF-liitteenä sähköisen Tulevaisuuden lahja-kortin sekä ohjeet viestintäpakettiin.


Faktaa
  • Tämä on sitomaton lahjoitus Suomen Punaisen Ristin kotimaan toimintaan.
  • Poliisihallituksen keräyslupa RA/2020/1407/9.11.2020 koko maassa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Ålands landskapsregering, lupa nro ÅLR 2020/9246/7.12.2020. punainenristi.fi/kerayslupa



Kerro kaverille