Suomen Punaisen Ristin verkkokaupan toimitusehdot

Maksutavat

Voit maksaa Suomen Punaisen Ristin verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

  • Verkkopankki: Aktia, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, Sampo ja SP/Pop
  • Luottokortti: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard
  • Lasku: vain yritykset, yhteisöt ja muut organisaatiot mukaan lukien Punaisen Ristin osastot ja piiritoimistot voivat valita laskun (maksuaika 14 pv netto). Laskun saaminen maksutavaksi edellyttää verkkokauppaan rekisteröitymistä tai Y-tunnuksen laittamista tilaustietoihin.

 Tilauksen vahvistuksen jälkeen tilauksen tietoja ei pääse enää muuttamaan.

Toimitusmaksu

Verkkokaupassa maksat toimitusmaksuja tilauksesi painon mukaan. Toimitusmaksu ilmoitetaan siirtyessäsi kassalle, jolloin voit halutessasi vielä lisätä tai poistaa tuotteita ostoskoristasi.

Toimitusaika

Tilausten normaali käsittelyaika on 2-7 arkipäivää. Lisäksi toimitusaika toimitustavasta riippuen on 1-4 arkipäivää.

Toimitustapa

Tuotteemme toimitetaan Matkahuollon tai Postin välityksellä. Voit valita itse sinulle sopivimman toimitustavan. Matkahuollon yhteydessä voit valita myös sinulle parhaiten sopivan pakettipisteen tai asiamiespisteen.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme Helsingissä. Noutotilaukset toimitetaan varastosta myymälöihin kerran viikossa. Kun tilauksesi on noudettavissa myymälästä, saat siitä ilmoituksen.
Myymälämme Helsingissä palvelee arkisin klo 8.30-16 (myymälä suljettu klo 11.15-12.15 välisenä aikana).

Toimitamme tilauksesi kirjepostina aina, kun se on mahdollista, ellet ole muuta toivetta tilauksesi yhteydessä esittänyt. Erityiset toiveet voit kertoa meille tilauslomakkeen kohdassa ”Lisätiedot”.

Kun tilauksella on ainoastaan sähköisiä PDF-materiaaleja, voit valita toimitustavaksi sähköisen toimituksen. Tällöin saat tilaamasi sähköiset materiaalit suoraan sähköpostiisi tilausvahvistuksen liitteenä.

Jäsenedut

Jäsenetuna on tuotteita, jotka ovat myynnissä ainoastaan jäsenille sekä kausittaisia erikoistarjouksia. Tuoreimmat jäsenedut löydät aina uusimmasta Avun maailma-lehdestä.

Arvonlisävero

Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveroa 0, 10 tai 24 % tuotteesta riippuen.

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena.

Tuotteen palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän rajoittamaton palautusoikeus. Tuote on palautettava tuotepakkauksessa, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, toimita se osoitteeseen:

SPR/Logistiikkakeskus
Myynti/asiakaspalautus
Kalkun kehätie 4
33330 Tampere

Matkahuollon asiakaspalautustunnuksemme on 9512906 ja Postin asiakaspalautustunnus on 601159. Ilmoita maksun palauttamista varten pankkitilisi numero. Palautuksen käsittelyn nopeuttamiseksi toivomme, että lähetät meille tiedon etukäteen palautuksesta sähköpostitse myynti(at)punainenristi.fi. Jotta voimme palvella sinua jatkossa paremmin, ilmoitathan myös tuotepalautuksen syyn. Emme pääsääntöisesti palauta toimituskuluja.

Toimitus- ja maksuehdot ulkomaille

Ota yhteyttä myyntiimme myynti(at)punainenristi.fi. Ilmoita sähköpostissa täydellinen toimitusosoite ja yksilöi tilattavat tuotteet mahdollisimman tarkasti (esim. kpl-määrä, koko ja väri).

Tilaukset toimitetaan Economy-luokan postissa, ellet erikseen ole pyytänyt Priority-luokan postitusta. Toimitusaika ulkomaille on 2 viikkoa + postin yleinen toimitusaika kohdemaahan. Verkkokaupassa ilmoitettuihin hintoihin lisätään todelliset toimituskulut. Lähetämme toimituksesta sinulle laskun.

Yhteystiedot

Suomen Punainen Risti
Myymälä: Tehtaankatu 1a, 00140 Helsinki
myynti(at)punainenristi.fi
puh. 020 701 2211
Myymälä on avoinna ma-pe klo 8.30-16 (myymälä suljettu klo 11.15-12.15 välisenä aikana), asiakaspalvelu puhelimitse ma-pe klo 8.30-15.

X
X