Rekisteröidy

Tervetuloa Suomen Punaisen Ristin verkkokaupan rekisteröityneeksi asiakkaaksi!

Rekisteröitymällä Suomen Punaisen Ristin verkkokaupan asiakkaaksi saat sinulle kuuluvat edut käyttöösi. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä edellytä tilaamista tai muita sitoumuksia. Aloita rekisteröityminen valitsemalla alla olevista vaihtoehdoista sinua kuvaava asiakastyyppi. Rekisteröityminen vie sinulta aikaa vain muutamia minuutteja.

Rekisteröitymisen käsittely vie 1-5 työpäivää asiakastyypistäsi riippuen. Saat ilmoituksen rekisteröitymisen onnistumisesta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka jälkeen saat edut käyttöösi. Tämän jälkeen voit muokata omia tietojasi, tarkastella aiempia tilauksiasi ja uusia kätevästi vanhoja tilauksiasi. Mikäli annat luvan markkinointiin, kerromme sinulle heti ensimmäisten joukossa uutuuksista ja ajankohtaisista tuotteista. Lisäksi muistamme rekisteröityneitä asiakkaita silloin tällöin mukavilla yllätyksillä.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Käyttäjätunnus ja salasana

Käyttäjätunnuksen ja salasanan on oltava vähintään kahdeksan (8) merkkiä pitkiä.

Valitse asiakastyyppi

Kuluttaja

Valitse tämä asiakastyyppi, mikäli et kuulu muihin asiakasryhmiin.

Yritys, yhteisö tai muu organisaatio

Jos edustat yritystä, yhdistystä tai muuta organisaatiota, jolla on y-tunnus, valitse tämä vaihtoehto. Rekisteröitymisen jälkeen pystyt valitsemaan maksutavaksi laskun.

Suomen Punaisen Ristin paikallisosastoille on perustettu omat osastokohtaiset tunnukset. Tarvittaessa lisätietoja antaa myynti(at)punainenristi.fi tai puh. 020 701 2211.

X

Valitse sinua kuvaava asiakastyyppi